Retour

Wanneer u ontevreden bent met uw online aankoop, kunt u de ongebruikte artikelen retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt het retourformulier downloaden op onze website. Vul het retourformulier volledig in, mail deze naar species.amsterdam@gmail.com en voeg deze toe aan het retourpakket. Het pakket kan teruggestuurd worden via een (DHL Parcelshop of) PostNL.

Retour voorwaarde

Alle artikelen worden bij ontvangst gecheckt, de labels mogen niet zijn verwijderd! Artikelen die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden niet teruggenomen. In deze gevallen wordt uw retour niet in behandeling genomen en wordt het pakket geretourneerd. De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Wordt de bestelling  later retour gestuurd dan zijn wij genoodzaakt het pakket aan u terug te sturen. Bij uitzonderingen of opmerkingen betreft de retourvoorwaarden kunt u ons mailen species.amsterdam@gmail.com om zo teleurstelling te voorkomen. 

Het retourformulier kunt u hier downloaden en uitprinten:

Mocht u een artikel willen omruilen dan kunt u het artikel retourneren en zelf een nieuwe bestelling plaatsen via onze website. Het bedrag van de originele order wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.

DHL Parcelshop | PostNL

U kunt uw retourpakket afgeven bij een (DHL Parcelshop of) PostNL bij u in de buurt. Zorg ervoor dat het retourformulier in het pakket zit en stuur het pakket, voldoende gefrankeerd op naar onderstaand adres: