Dit is jouw feestje!

De Style Counsel geeft workshops voor zowel vrouwen als mannen op het gebied van bewustwording, presentatie en stijl. Een ‘inside-out coaching’ gegeven door 2 vrouwen met totaal verschillende achtergronden verweven in een unieke samenwerking

De Style Counsel; De style-coach en de psycholoog

Patty Zomer; Style Coach en Mylène Kroon, psycholoog. Mylène maakt een vrije val in de psyche, op zoek naar de chemie van binnen en wandelt ten slotte hand in hand met vaak een vat vol tegenstrijdigheden weer naar buiten waar Patty opwacht om dit alles met de juiste kleur en stijl te omvatten.

Tenslotte wordt dit met een fenomenale kracht door beide tot uitdrukking gebracht. De Style Statements die hier uitkomen neem je mee voor de rest van je leven….

Een Style Counsel workshop gaat over bevestiging, herkenning, acceptatie, authenticiteit, zelfexpressie, een anker, een verklaring, balans en evenwicht, tegenstrijdigheid en samenvallen.

Het doel is dat degene die de workshop bijwoont zijn of haar eigen Style Statement kan formuleren en zich daardoor beter kan presenteren.

Het gaat vooral om herkenning van de eigen energie, bewustwording van je type/je persoonlijkheid zodat je jezelf tot uitdrukking kunt brengen in een stijl die bij je past. Alles doet er toe.

Je zelfbeeld in full colour.
Wij brengen je psyche in overeenstemming met je schoenen.

Wat is onze Style Statement?

We hebben allemaal een kern van waarheid, die verandert niet. Het vermogen om deze te zien, te voelen en te laten zien wakkeren wij aan, porren wij in en we gaan net zo lang door totdat wij er allemaal blij van worden. Soms is het houding soms is het uiterlijk, meestal is het een combinatie van allebei.

Interesse? Neem hier contact met ons op: