'featured_nude_pink

Nieuw Nederlands merk Species Amsterdam lanceert ultiem stijlvolle, comfortabele en tijdloze kaftan. Voor iedereen, voor elk moment.

Dit bijzondere item wil je hebben en nooit meer uitdoen.
Stylist en stylecoach Patty Zomer en ontwerper en kunstenaar Britt Das verbonden hun creativiteit en levensvisies: Species Amsterdam. 

Britt Das & Patty Zomer

Beide vrouwen hadden nooit een eigen lijn en voelden sterk de behoefte iets te creëren dat staat voor wie zij zijn: avonturiers, ondernemers, wereldreizigers en vrije geesten. Met aandacht voor onze planeet. 

Patty weet als geen ander hoe je iemand mooier kunt maken door te kijken naar persoonlijkheid, karakter en sterke punten die iedereen heeft. Zo komt zij tot de perfecte outfit. Britt Das ging naar de modeacademie en werkte 25 jaar aan vele collecties voor diverse merken. Inmiddels is ze conceptueel ontwerper, trendwatcher en kunstenares. Patty en Britt willen anders omgaan met de overkill aan mode en seizoensgebonden collecties die voor een habbekrats worden gemaakt én verkocht. Mensen kijken te weinig naar hoe iets is gemaakt en door wie. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. 

Deze vrouwen bundelen hun jarenlange ervaring en kennis en brengen met deze kaftan een uniek en geweldig kledingstuk dat iedereen graag draagt, jarenlang meegaat en authentiek is. Trouw blijven aan jezelf is hun gezamenlijke motto. 

De katoenen kaftan wordt gemaakt in Portugal en is te verkrijgen in zes tinten: Nude, Cloud Blue, Yellow, Rouge Violet, Army Green en Chocolate Brown. Voor mannen en vrouwen, van maat 36 tot 44, one size suits all ! Dit mooie item wordt geleverd in een tas van dezelfde stof en kleur. Aan de kaftan geef je je eigen draai: prachtig op een strand of terras, heerlijk als homewear thuis. Kortom: geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedereen. 

Look down at your body Whisper
There is no home like you

Rupi Kaur, The sun and her flowers

Fotocredits: Ruben Timman Photography en Britt Das

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen gebruikers ingesteld.