Je kledingkast. Herken je dit!?

Bomvol. Hangers waar van alles over elkaar heen hangt, overvolle planken met zomer en winterspullen door elkaar, onderin weggesmeten, opgestapelde schoenen, kapotte items, te krappe ‘want je weet maar nooit’ kleding, stapels impuls aankopen.

Kortom.  Chaos!

Uit onderzoek blijkt dat we de inhoud van onze kledingkast zo’n 25% regelmatig dragen. 25%! Dat houdt dus ook in dat 75% van je kleding amper het daglicht ziet!

En toch bewaren we het allemaal. Waarom?! En hoe maken we er korte metten mee?

Door de jaren heen verander je als mens. Ideaal gezien groeit je persoonlijke stijl met je veranderingen mee. Bij verschillende periodes horen namelijk verschillende stijlen.

Denk bijvoorbeeld aan ouder worden. Bepaalde kleding kan dan echt niet meer. Door krampachtig vast te houden aan het verleden, word je een oud meisje i.p.v. een ouder wordende, in haar kracht staande, sterke vrouw.

Of lukt het maar niet om na de zwangerschap de kilo’s weer kwijt te raken en wordt het dagelijks aankleden een crime… Dan is het écht tijd voor een iets groter maatje!

Dus… stel je dit eens voor:
Een opgeruimde kast vol kleding die bij je past en je flatteert.

Een goede basiscollectie met een fijne LBD (little black dress), een paar lekkere hakken en een mooie jas. Kleding die precies laat zien wie jij bent ! Zo, dat aankleden een feestje wordt!!

En geloof me, je bent niet de enige! Ik heb menig kledingkast mogen uitmesten en overal kom ik dezelfde obstakels tegen. Niets om je voor te schamen! Dus schroom niet als je hier hulp & advies bij nodig hebt en neem gerust contact met me op. Dan kom ik samen met mijn team langs om de boel uit te mesten, te ordenen, lucht te creëren en nieuwe sets te maken.

Ook krijg je tips & tricks over wat er nog ontbreekt in je kast en waar je dat, voor een goeie prijs, kunt kopen.

Of je laat ons shoppen!
Er zijn mogelijkheden te over.

Mail ons en je krijgt een offerte op maat.